Badrumsrenovering – nöje eller magsår?

Behöver du renovera badrummet? Lite damm i hörnen har aldrig skadat, kan tyckas, men när färgen flagnar och mörka fläckar sprider sig är det nog dags för lite badrumsrenovering i Sollentunas sömnigaste kvarter. Hantverkare är dyrt har du hört, så varför inte göra jobbet själv?

Det kan ju inte vara så svårt att riva ut det som ska bort, spackla och måla lite och smälla upp kakel och klinker. In med ny fin holk, handfat och badkar med lejontassar. Upp med några hyllor, lite doftljus, en fin lampa och några handdukshängare. Det blev ju bra tänker du glatt. Vem behöver badrumsrenovering stockholm?

Några småskavanker som inte blev som du tänkt dig finns ju, det samlas vatten på golvet runt holken, handfatet sitter några millimeter snett, hyllorna åker ner då och då eftersom sugpropparna inte fäster på kaklet och golvet är svinkallt! Snett handfat får bli okej, fram med massa gosiga badrumsmattor och en utskuren matta runt holken för att suga upp vattnet. Det är säkert bara lite kondensvatten från det kalla porslinet. Hyllorna klistras fast ordentligt och allt är frid och fröjd ända tills det blir stopp i avloppet. Spolfirman konstaterar av en händelse att vattnet runt holken har gått ner i golvet och förstört trossbotten. Nu önskar du säkert att du redan från början ringt till ett företag som är specialiserade just på badrumsrenovering i Sollentuna. Då hade du haft garanti på arbetet och det hade inte blivit problem med försäkringsbolaget heller om vem som ska betala för vattenskadorna. Du hade tryggt och lugnt kunnat luta dig tillbaka och titta på medan ditt slitna badrum hade förvandlats till något taget ur ett inredningsmagasin. Kanske hade hantverkarna även tipsat om golvvärme och du hade inte haft ett enda bekymmer med badrummet i framtiden.

Det kan inte sägas ofta nog hur viktigt det är att anlita auktoriserat och kvalificerat folk till våtrum, el och liknande. Det blir bättre resultat och garanterat billigare i längden.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *