Marknadens bästa takläggare Stockholm

Marknaden för takläggare i Stockholm är stor, men det finns ett företag som arbetar starkt för att alltid leda utvecklingen i branschen. Det företaget är denna takläggare som jobbat hårt och länge för att stå ut från resten. Det finns allt för många firmor som antingen saltar fakturorna för mycket, eller skyndar på jobbet för att bli klar snabbare än vad offerten avsett. Hursomhelst försöker de firmorna i Stockholm på ena sättet eller andra mjölka ur sina kunder. Det är det värsta jag kan anse en takläggare att göra, att blåsa sina kunder som de arbetar för. Då skiter de egentligen lika mycket i sitt eget blå skåp som deras kunders blå skåp.

Takläggare som värnar om kunderna

Den takläggaren jag berättade om tidigare är den som värnar mest om sina kunder i branschen. Jag har aldrig varit med om en takläggare som varit lika tillmötesgående under projektets gång med vilka ändringar som behöver göras, och hur det ska ske. Hela deras kärnverksamhet handlar om att ge sina kunder branschens bästa service. Vare sig det är vid större takomläggningar i bostadsrättsföreningar eller vid mindre snöskottningsjobb. Service är A och O enligt denna takläggares tycke och det är vad som har fått dem att komma upp till den positionen i hackordningen som de är i nu.

Takomläggning för brf:er i Stockholm

För bostadsrättsföreningar i Stockholm gäller en längre konsultationsprocess och det kräver ett stort engagemang och aktivt arbete från företagets sida. Det är inte många företag som orkar med det engagemanget och låter bostadsrättsföreningarna leta vidare efter första veckan av beslutsprocessen har gått. Det är inte en bra service i mina ögon och jag vet att företaget jag tipsade om känner detsamma. De jobbar istället aktivt med att erbjuda bostadsrättsföreningar det bästa stödet och konsultationen för att enklare kunna ta ett beslut. Den hjälpen kan bl. a ha att göra med vilket material taket ska bestå av. Det är stora skillnader i pris och hållbarhet när man jämför plåttak och papptak.

Kontakta företaget för en kostnadsfri konsultation!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *