En sista ärlig takläggare Bromma

Det finns en hel del av inkompetenta takläggare Bromma. Om du bara visste hur många gånger jag har sett tätskiktet läggas ut helt fel så att allting fått göras om. Det är inte ens roligt hur få duktiga takläggare det finns i Bromma.

Det finns dock en bra takläggare kvar i kommunen och det är denna. Han har arbetat som takläggare sedan 1973 och trots att han inte har åldern på sin sida bär han upp teglet på stegen som om det vore lättare än bomull!

Lång erfarenhet som takläggare

Denna takläggare har arbetat i Bromma sedan urminnes tider. De är väldigt duktig på att lägga tegeltak på villor och det är vad de har specialiserat sig på med tiden. Men bara för att de har specialiserat sig på att lägga tegeltak, betyder inte det han inte är duktig på att lägga plåttak.

Senaste gången jag säkert vet att de la ett plåttak i Bromma var för ett par månader sen i september. Men sen dess har han hunnit lägga säkerligen en 4–5 tegeltak så det är inte allt för ofta plåttaken läggs.

Lägga plåttak i Bromma

Det som företaget utan tvekan är bäst på är att lägga plåttak, speciellt de färgade svart. De passar in lite extra bra i Bromma med dess vita, beigea och aprikosfärgade fasader.

Den typen av tak hade absolut inte passat in i villaområden som Enskede eller Danderyd där dem dominerande fasaderna är röda, gula och mörkblå.

Det är exakt av den anledningen som jag rekommenderar er att kontakta den takläggare som jag länkade lite högre upp. Det företaget har en lång erfarenhet av att bistå med kostnadsfri konsultation när det kommer till val av material till taket.

Som sagt så är det många faktorer som ska stämma överens med varandra, och då är det alltid bra att kontakta ett proffs som kan hjälpa er längs hela beslutsprocessen.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *