Rörmokare i Huddinge

När rören läcker är en rörmokare mer än guld värd. Enligt försäkringsbolagen är vattenläckor en kostsam historia, speciellt om husägaren varit bortrest då läckan startat. I efterdyningarna av en större vattenläcka kan man bli tvungen att byta ut både golv och väggpaneler och det är inga små arbeten vi talar om. Söker man en rörmokare får man hjälp via rörmokare huddinge som reder ut hur man bäst genomför arbetet. En rörmokare är inte bara till god hjälp då man bygger badrum eller ska flytta golvbrunnar och täta rör, han eller hon kan även hjälpa till att hitta generella fel i vattensystemet. Ibland har en obehörig rörmokare eller så kallad ”hemfixare” varit i farten ock skarvat rör på ett felaktigt sätt, då kan det vara en bra förebyggande åtgärd att låta en rörmokare se över hur det ser ut.

De flesta vattenskador uppstår i kök, badrum och källare. Många gånger är det någon av våra hushållsmaskiner som använder vatten som ställer till det. Vatten kan även tryckas upp från golvbrunnarna. En rörmokare kan hjälpa dig att reda ut orsakerna till långsamt pågående vattenskador. Det är inte alltid uppenbart för det otränade ögat var felet sitter. Egentligen är alla tecken på fukt eller vatten som droppar ett varningstecken man bör kolla upp. Allt vatten i en bostad ska ledas ut via golvbrunnar och rör eller ledas längs utsidan av huset längs stuprännorna. Även småfel som en droppande kran kan dock vara skäl nog att anlita en rörmokare.

Försäkringsbolaget kan även vara beställare av rörmokare om olyckan varit framme och skador som är försäkrade för har uppstått. Är en vattenskada så omfattande att man inte kan bo kvar i boendet under tiden reparationen pågår kan man ibland ha rätt till att få ersättningsboende. I hemförsäkringen regleras hur det går till.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *