Maximalt träningsresultat med Whey 80

Många värdesätter träning och hälsa högt, och med det också en näringsrik kost. Extra protein är viktigt när man tränar mycket, men det kan vara klurigt att genom maten komma upp i de mängder som kroppen behöver. Som tur är finns det riktigt bra proteintillskott att ta till som en extra boost. Whey 80 från Star Nutrition håller hög kvalitet och är ett av de mest använda proteintillskotten på marknaden, populärt bland såväl tyngdlyftare och gymrävar som långdistanslöpare och skidåkare. Vill man vara säker på att få i sig bra grejer och slippa betala för onödiga tillsatser, är detta tillskott ett säkert kort. Det är ett högkvalitativt proteinkoncentrat i pulverform, gjort på ultrafiltrerat och instantiserat vassle – vilket något enklare uttryckt betyder att pulvret löser sig snabbt och enkelt i vatten eller mjölk. Två tummar upp för det! Dessutom har Whey 80 ett mycket högt proteininnehåll, hela 25 gram per portion faktiskt. Med andra ord tillför det rejält med härliga byggstenar till både muskelmassa och benstomme.

Whey 80 förhindrar muskelnedbrytning

Tränar man hårt men missar att tillföra extra protein till sin kost, riskerar man att kroppen istället börjar äta av den egna muskelmassan. Whey 80 är ett utmärkt tillskott som inte bara hjälper till vid uppbyggnaden av kroppens muskler, utan också hjälper dem att återhämta sig efter ett ansträngande träningspass. Genom det höga och kvalitativa proteininnehållet tillförs kroppen massor av viktiga aminosyror, som är det protein består av och som behövs för både muskeluppbyggnad och återhämtning. Superbra på flera sätt alltså, och det är lätt att förstå varför Whey 80 är så populärt bland många som tränar. En riktig tungviktare på marknaden, skulle man kunna säga.

Dosera efter behov

Whey 80 passar alla med en aktiv livsstil, oavsett träningstyp eller nivå. Ju hårdare och mer intensiv träning man ägnar sig åt, desto mer ökar kroppens behov av protein. Den rekommenderade doseringen för ett optimalt resultat är 3 portioner om dagen, men det bästa är naturligtvis att anpassa intaget efter eget behov, tycke och smak. Och på tal om smaker – det här proteinpulvret finns i en mängd olika. Vad sägs om t.ex. Mint Chocolate eller Caramel Latte? Föredrar man mer fruktiga smaker finns smarriga varianter som exempelvis Melon Milkshake, Vanilla Pear och Blueberry Cheesecake. Precis lika gott som en vanlig milkshake, men tusen gånger bättre för kroppen och ett perfekt val för den som eftersträvar en hälsosam och aktiv livsstil.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *