Gör livet enklare med revisor i Göteborg

Att anlita en revisor till ditt bolag i Göteborg är ingen dum idé. I vissa fall är det lag på det. Men även om du inte uppfyller kriterierna för att vara skyldig att anlita revisor är det i många fall ändå fördelaktigt. För att du ska vara skyldig enligt lag att anlita en revisor ska två av de tre följande kriterierna vara uppfyllda: fler än 3 anställda, mer än 3 miljoner kronor i omsättning, mer än 1,5 miljoner kronor i balansomslutning.

Men som sagt kan det vara bra att ta hjälp av en revisor i Göteborg i vilket fall som helst. Det kan till exempel vara bra att låta en revisor titta på årsredovisningen innan den lämnas in, för att vara säker på att allt är rätt.

När du anlitar en revisor i Göteborg

En revisor går in och granskar transaktioner, processer eller händelser där det finns en större risk för att det blir väsentliga fel. Det som hen främst kollar på är bolagets redovisning, bokföring och förvaltningen som utförs av VD och styrelse.

En revisor i Göteborg granskar inte endast, utan kommer också med feedback och rådgivning. De kan till och med ibland agera bollplank och hjälper till att lösa problem. Det finns säkerligen de som underskattar en revisors roll. Men deras kunskap och kompetens inom företagsekonomi och juridik gör mycket för företag, både när det kommer till korrekt redovisning, men också övrig rådgivning.

För att hitta en Underskattad revisor göteborg behöver du inte leta länge med andra ord.

Den verkliga nyttan med en revisor

Den kanske absolut största nyttan en revisor gör är att skapa ett förtroende mellan aktörer på den ekonomiska marknaden. Den gör att investerare, leverantörer och banker kan lita på företag. Och det är någonting som verkligen är nödvändigt för att ekonomin överhuvudtaget ska fungera. Företag behöver ibland finansiering när de ska expandera, innovera eller utvecklas på annat vis.

Revisorerna blir länken mellan aktörerna som knyter ihop hela marknaden.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *