Fastighetsskötare i Stockholm

Vill du skapa ordning och reda för de boende i en bostadsrättsförening så kan en fastighetsskötare vara utmärkt alternativ i Stockholm. Oavsett vad det gäller i form av skötsel så är en fastighetsskötare både verksam i den invändiga samt den utvändiga skötseln av en fastighet. Är du exempelvis en fastighetsägare i Stockholm så kan det vara att föredra att anlita en fastighetsskötare som kan sköta skötseln för dig. En fastighetsskötare har inte bara en tjänst att förhålla sig till utan snarare flertalet vilket ger jobbet en god variation. Oftast är det ett heltidsjobb att vara en fastighetsskötare. Det kan innebära dagliga uppdrag av olika slag för exempelvis bostadsrättsföreningen.

Flertalet tjänster med fastighetsskötare i Stockholm

Om du anlitar en fastighetsskötare i Stockholm så erbjuds det flertalet tjänster i en tjänst. Några exempel på tjänster som en Uppseendeväckande fastighetsskötare stockholm kan ha i sin roll är:

  • Underhåll av fastigheten både invändigt och utvändigt
  • En nära kontakt med de som är boende i föreningen
  • Sköta om det utvändiga i form av häckar, träd, rabatter samt grönytor
  • Snöröjning samt sandning och grusning vid halt underlag
  • Ta hand om mindre reparationer och göra felsökningar

Pris för att anlita en fastighetsskötare

Vad det kostar att anlita en fastighetsskötare i Stockholm kan variera beroende på företag samt tidperioden för uppdraget. Vanligtvis när du anlitar en fastighetsskötare så gör du det för en längre period och därav kan en fast månadsavgift vara att föredra. Detta blir både smidigare och billigare för dig som anlitar en fastighetsskötare. Att anlita en fastighetsskötare för specifika uppdrag brukar rent generellt kosta mer än om du anlitar dem på heltid. Med en fastighetsskötare på heltid ingår du avtal som du sedermera betalar ut månadsvis. Genom detta får du en som sköter om dina fastigheter kontinuerligt vilket bidrar till en bättre skötsel.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *